Ricinus
Castor
(Ricinus communis)

31,00kn

Odraz snage i ljepote.
Power and Beauty reflection.

Svestrano kozmetičko ulje, koristi se u njezi kože, kose, trepavica i noktiju. Glavna aktivna komponenta je ricinoleična kiselina koja čini 90 % ricinusovog ulja.
U aromaterapiji služi kao odličan nosač eteričnih ulja koja pomažu u liječenju virusnih bradavica, gljivičnih oboljenja stopala i noktiju.

Versatile cosmetic oil, it can be used in skin, hair, lash and nail care. The main active component is the ricinoleic acid which makes 90% of castor oil.
In aromatherapy it serves as an excellent carrier oil for essential oils in the treatment of viral warts and fungal infections of the foot and the nail.

 

Svestrano kozmetičko ulje, koristi se u njezi kože, kose, trepavica i noktiju.

Glavna aktivna komponenta je ricinoleična kiselina koja čini 90 % ricinusovog ulja.

Djelovanje:

  • protugljivično, protuupalno, protubakterijsko
  • ne začepljuje pore
  • potiče rast zdravog tkiva
  • štiti kožu od bakterijskih infekcija
    hidratizira
  • pomaže u otklanjanju nečistoće kože lica
  • kosa i trepavice postaju gušće, duže i sjajnije, a nokti jači, čvršći i njegovaniji
  • izvrstan u pakunzima za kosu koji hidratiziraju vlasište, smanjuje perutanje, potiče rast kose i smanjuje njeno opadanje

U aromaterapiji služi kao odličan nosač eteričnih ulja koja pomažu u liječenju virusnih bradavica, gljivičnih oboljenja stopala i noktiju.

Sastojak: 100% ekološko, hladno prešano, nerafinirano ulje sjemenki ricinusa.

Neto količina: 100 ml

Zemlja podrijetla: Njemačka

Namjena: u kozmetici

Versatile cosmetic oil, it can be used in skin, hair, lash and nail care.

The main active component is the ricinoleic acid which makes 90% of castor oil.

Benefits of castor oil:

  • anti-inflammatory and anti-bacterial properties
  • does not clog pores
  • encourages healthy tissue growth
  • protects the skin from bacterial infections
    hydrates
  • helps eliminate facial skin dirt
  • hair and lashes become denser, longer and more shiny, and nails are stronger, firmer and more nourished
  • excellent in hair masks that hydrate the scalp, reduces dandruff, stimulates hair growth and lessens hair loss

In aromatherapy it serves as an excellent carrier oil for essential oils in the treatment of viral warts and fungal infections of the foot and the nail.

Ingredients: 100% ecologically, cold-pressed, unrefined oil of ricinus seeds.

Net quantity: 100 ml

Country of Origin: Germany

Purpose: in cosmetics

PDV/Tax

U cijenu je uključen PDV od 25% (Tax included)

Šifra produkta/Product code

2200

Neto količina/Net quantity

100 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ricinus
Castor
(Ricinus communis)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *