O firmi

Mi se volimo zvati Bio tim jer smo po prirodi entuzijastični, gajimo ljubav prema prirodi, te nastojimo živjeti u skladu s njom koliko možemo.
Nama je svaki dan novi izazov, jedno novo poglavlje, dan učenja i novih spoznaja.
Volimo se razvijati i rasti, raditi na sebi i raditi na razvoju naše Bio Sative.
Takvim načinom i životnim stilom, razumijemo da odašiljemo dobru ‘vibru’, kako na odnose unutar firme, tako i na našu poslovnu i privatnu okolinu.
Unatoč naporima, uz dobru ‘vibru’ i pozitivnim timskim radom uspijevamo realizirati i najzahtjevnije zadatke i izazove. Na taj način dajemo najbolje od nas, za vas.
Strategija firme je razvoj kreativnih, visoko kvalitetnih bioloških proizvoda, educiranje šire javnosti, te savjetovanje potencijalnih klijenata iz područja razvoja različitih projekata i proizvoda od industrijske konoplje, te drugih alternativnih kultura.

BIO TIM

Jure Zubak


Nakon trideset i više godina u svijetu financija, odlučio sam raditi ono što volim i živjeti u slobodi. Škola i fakultet su me naučili jednim životnim vještinama, no kada sam stao i pogledao u sebe, pronašao sam potpuno novi smjer i put, te odlučio hrabro krenuti njime.
Na tome putu našao sam se nanovo u ulozi početnika i suočio se sa svim izazovima, preprekama, neznanjima, te s prirodnom znatiželjom i upornošću učio o poslu i niti jedan tren nisam požalio.
Shvatio sam da je svaki dan nova prilika za uspjeh i razvoj.
Kao vođa tima zadužen sam za organizaciju, stvaranje i osmišljavanje novih poslovnih pothvata te poslovno umrežavanje.
Među prvima u regiji, upustio sam se u svijet industrijske konoplje, a kao rezultat prošlog uloženog vremena i truda, je da sam postao savjetnikom za sve poslove vezane uz tematiku industrijske konoplje.
Pored glavnog fokusa na industrijsku konoplju, značajan dio moga interesiranja su uzgoj, prerada, te prometovanje i drugih alternativnih poljoprivrednih kultura, ljekovitog i aromatičnog bilja.

Maja Pernar


Volim biti satima u knjižnici, ali i vani na zraku, u prirodi. Mogu čitav dan provesti čitajući knjigu, a mogu ga provesti i s prijateljima ili obitelji.
Lako sam prilagodljiva, gdje me staviš, ja se snađem.
Odana sam djevojka, prijateljica, kćer i sestra. Osoba sam od povjerenja i razgovora. U mome društvu se osjećaš pozitivno, smireno, a što se tiče poslovnog svijeta, znaš da ću obaviti posao i sve što treba.
Mene samo stavite među papire, i ja sam vam sretna. Vjerojatno se zato tako odlično uklapam u firmu Bio Sativa d.o.o. jer ovdje svatko točno zna što treba i kako treba.
Radim sve vezano za uredski posao, poslovnu komunikaciju, papirologiju, e-mailove, i to već znaju svi koji su trebali nešto od nas.
Veselim se svima koji će stupiti u kontakt s nama, poslovnu suradnju ili imati želju upoznati nas i naš posao. Tu sam za sva pitanja ili informacije.
Vaša Maja