Savjetovanje o konoplji

Konoplja zadnja dva desetljeća doživljava svoju zasluženu renesansu, kako u sferi bioloških vlakana, tako i u visoko kvalitetnim prehrambenim i kozmetičkim proizvodima.
Zadnjih nekoliko godina se uz navedene proizvode značaj konoplje i njenog uzgoja digao na višu razinu. Razlog tome su aktivne supstance koje se u njoj nalaze, koje su značajne za razne grane industrije, a posebno u medicini i kozmetici.
Tehnologije uzgoja, počevši od odabira sorti, načina uzgoja, kultiviranja, žetve, sušenja, dorade su različite i specifične u ovisnosti od prethodno navedenih činjenica.
U dinamičnom vremenu promjena trendova upotreba proizvoda od konoplje, uzgajivačima, prerađivačima i drugima na tržištu, potrebno je stručno savjetovanje, radi izbjegavanja potencijalnih rizika, optimiziranja kvalitete proizvodnje, s ciljem maksimiziranja ekonomskih učinaka.
Bio Sativa, temeljem višegodišnjeg iskustva, vam može biti pouzdani partner u izradi i savjetovanju pri realizaciji različitih poslovnih pothvata iz područja industrijske konoplje.

Na sve vaše nedoumice i pitanja, obratite nam se s punim povjerenjem na e-mail:
info@biosativa.org